Dragi elevi, stimaţi părinţi, onoraţi pedagogi!

Astăzi, 31 mai,  IPLTPA ”Mihail Berezovschi”, marchează sărbătoarea Ultimului sunet. Acest eveniment ne adună și ne trezește sentimente de împlinire și mândrie pentru realizările obținute în acest an școlar, prin aportul dascălilor, succesele elevilor, dar și grija părinților în educarea copiilor.

Sărbătoarea „Ultimului sunet” devine pentru toată societatea nu numai un prilej de satisfacţie, ci şi un motiv de profundă meditare pentru că a venit momentul bilanţului, dar şi al altui început. 

Dragi elevi!

Făcând acum o retrospectivă a anului școlar, vă îndemnăm să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în această perioadă. Numai învăţând, muncind, veți ajunge să asigurați succesul. Sărbătoarea ultimului sunet este pentru voi deosebitul prilej de evaluare a rezultatelor obţinute pe parcursul acestui an şcolar, dar şi un imbold de cunoaștere continuă.

Dragi absolvenţi!

Este nostalgic pentru voi ultimul clopoţel. El vă inundă sufletul de bucurie, de speranţe și, de mândrie. Vă dorim mult succes și să vă amintim că notele nu sunt decât un aspect al procesului de învățare, că ceea ce va conta cu adevărat pentru viitor este cunoașterea și bucuria descoperirii.

Onoraţi dascăli!

Cu truda voastră s-a mai format încă o generaţie. Meritaţi respectul şi admiraţia pentru ceea ce faceţi şi realizaţi. Sunteți și rămâneți a fi promotorii dragostei de oameni, ai schimbării spre bine și ai frumosului. 

Stimaţi părinţi!  

Apreciem dăru­i­rea de care dați dovadă zi de zi în această misiune unică de a forma oameni, adevărați cetățeni ai neamului. Sărbătoarea de astăzi este rezultatul lungilor ani de școală petrecuți împreună cu copiii. Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, fericirea prieteniei – toate au trecut prin inima de părinte. 

Tuturor celor pentru care astăzi a răsunat ulti­mul clo­poțel, prevestitorul frumoasei vacanțe și a unui nou început, Vă urăm multă sănă­tate și bunăs­tare!

Să aveți parte de o vară frumoasă, să acumulați energie suficientă pentru realizările, provocările, dar și oportunitățile care vă așteaptă.