Arta vorbirii în tăcere, a fost valorificată în liceul nostru la data de 23 ianuarie, de Ziua Internațională a Scrisului de mână!

    Această activitate complexă fiind o parte principală a sistemului de învățare, a devenit o sursă de inspirație pentru activitățile desfășurate pentru a ne aminti despre unicitatea scrisului de mână, cel care își pune amprenta asupra personalității noastre.

   Provocarea de dimineață, de a scrie un mesaj comunității noastre, a fost lansată de către elevii clasei a XII-a ,,A", ghidați de profesoara lor de limbă și literatură română, dna Rodica Cheibaș. Apoi studiind istoricul acestei zile, s-au inspirat și le-au mai propus doritorilor de a-și lăsa ,,Semnătura pentru viitor", fiindcă anume scrisul ne permite să fim autentici, fiind ca și o amprentă individuală.

   În cadrul orelor de limbă și literatură română, profesorii au organizat dictări din opera lui M. Eminescu cu toți elevii claselor a V-a- XII-a, ulterior aceste dictări au fost încadrate în concursul ,, Cel mai frumos scris de mână"!

Nici elevii claselor primare nu au putut trece cu vederea această zi și fiecare clasă a prezentat câte un poster, unde fiece cuvânt scris cu litere de mână, a venit ca o punte către sufletul nostru, pentru a ne exprima esența gândurilor dedicând liceului ode!

Scrisul de mână niciodată nu trebuie să dispară, de aceea zilnic vom exersa această tehnică incontestabilă pentru dezvoltarea cognitivă, emoțională și stimularea creativității a fiecărui elev din IPLTPA ,,M. Berezovschi"!

https://www.facebook.com/photo?fbid=1083678792826256&set=pcb.1083681049492697